tiistai 30. joulukuuta 2008

New Year


http://thumbs.dreamstime.com/thumb_87/115963910160sbk5.jpg

Uudenvuoden juhlinta ei nyt nappaa ollenkaan. Senkin vuoksi ilmoittauduin vapaaehtoiseksi työläiseksi Swing Teamin Late Night Jump-tanssileirille. Tyrkytin itseäni lipunmyyjäksi huomisiin New Year's Shakedown-bileisiin, mutta sitten vihjaistiin, että leiripaikalta puuttuu päivystäjä. Joten vietän huomisen illan siellä ja olen hyvin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Luultavasti näen raketteja tuollakin ja kotimatka kulkee Tampereen keskustan läpi, joten ihan osattomaksi uuden vuoden juhlinnasta en jää. Kotona voi sitten avata skumppapullon :) Samaisella tanssileirillä hyörin päivystäjänä myös la-ti joitakin tunteja. Olen kai vähän outo, kun olen ihan innoissani tästä. Nooh, syy on se, että samalla voin päästä katsomaan taitavia tanssijoita. Ja toivottavasti innostun niin, että liityn tähän tanssiseuraan ja alan ramppaamaan harjoituksissa.

* I'm not interested to celebrate New Year's Eve. So I'll work as volunteer in Late Night Jump-dance camp, which is organized by Swing Team.

* Jag vill (och orkar) inte att festa i nyårsafton . Jag ska jobba som volontär i Late night Jump-dansläger, som Swing Team ordnas.

Ei kommentteja: