lauantai 27. joulukuuta 2008

"kiertelen, kaartelen ja ostan kaiken"

Veljeni on omilla shoppausreissuillaaan hokenut Kapasiteettiyksikön Kierteet-biisistä tuota otsikossa olevaa lausetta :) Sanat kokonaisuudessaan on täällä, mutta valitettavasti biisiä ei löydy juutuupista.
Lähdin tänään vähän vastahakoisesti äitini mukaan ostoshelvettiin. Olen kerran aikaisemmin ollut tuolla samalla lailla heti joulun jälkeen ja oli aikas ahdistavaa. Oli siellä nytkin väkeä, mutta ihan siedettävää. Kaikkiin ruokapaikkoihin ja kahviloihin vain oli jonot. Mielestäni Ideaparkin ruokapaikat onkin ihan alimitoitettuja verrattuna siihen, kuinka paljon sinne muuten mahtuu ihmisiä. Etukäteen ajattelin, etten mitään tarvi ja ettei ole rahaakaan ostaa mitään. Mutta löytyihän sieltä ostettavaa :) Jos kerrankin löytää housut, jotka istuvat päälle ilman korjauksia, niin pakkohan ne on ostaa. Nyt tiedän, että Naisten Pukutehtaan Dina short-housut ovat juuri minua varten. Hemtexissä oli ale alkanut ja ostin itselleni aluslakanan, kun siitä sai kanta-asiakaskortilla vielä -10 % lisäalea. Samaisesta paikasta ostin veljellenikin aluslakana, jonka hän saa sitten joskus lahjaksi. Minimani-halpiskaupasta löytyi samoja laseja, joita ostin viime Venäjän reissulla Ruskealan kyläkaupasta! Hintakin oli aikas sama, joten ostin nyt sen toisen pakkauksen näitä laseja ja nyt omistan niitä jo kuusi kappaletta. Samaa sarjaa olisi matalampia laseja, joissa on uimapukuisten naisten tilalla jenkkiautoja. Taidan ostaa niitä seuraavaksi. Tulevat sitten sinne seuraavaan kotiini :) Käsityöpuoti Salisnasta kävin ostamaan kirkkovene-heijastimen ystävälle lahjaksi. Tai oikeastaan lahjansaaja on mieheni ystävä, joka ihastui hihassani heiluneeseen kirkkoveneeseen :) Myynnissä oli myös mm. kravatteja kirkkovene-kuosilla. Olis aika pähee ;)

* Today I was in Ideapark with my mom. I thought that I don't need anything and that I don't have money. But I found something to buy :) For myself trousers, sheet and same glasses which I bought earlier from Ruskeala, Russia. I bought also some gifts: luminous badge to my friend and satin sheet to my brother, who has just moved to new apartment.

* Idag jag var med min mamma i Ideapark. Först jag tänkte att jag har ingenting att köpa och inte heller råd. Men ändå jag hittade nånting: för mig själv byxor, underlakan och samma glas, som jag köpte från Ruskeala, Ryssland. Jag köpte också några gåvar.

2 kommenttia:

Ellimelli kirjoitti...

Olet blogilistalla, kiva :-).

Mari kirjoitti...

Juu, listauduin sinne aika pian sen jälkeen kun olit asiasta kysynyt :)