maanantai 30. maaliskuuta 2009

Shoppailuterapiaa

Viime päivinä on taas ollut niitä fiiliksiä, että voisin purskahtaa itkuun ruokakaupassa tai ihan missä vaan. Miehen syytä tietysti... Mutta nyt alkaa omassa päässä olla ajatukset järjestyksessä. Ainakin vähäksi aikaa. En vaan pysty elämään ja olemaan sekavassa tilanteessa. En jaksa miettiä enää, että ollaanko tässä kavereita vai jotain muuta. Kerroin ajatukseni exä-nyxä-mikälielle ja vaikka en itkuni seasta kovin selkeitä sanoja saanut lausuttua, niin kyllä se on nyt exä. Eniten itkettää varmaan se, ettei ne yhdessä haaveillut asiat toteudukaan.

Etten koko aikaa pyörittelisi hankalia miehiä mielessäni, niin olen uppoutunut töihin, Vaaka-juttuihin ja tuhlannut vähät rahani itseni piristämiseen. Nämä kaikki liittyvät myös yhteen: töistä saa rahaa, jota voi tuhlata Vaaka-matkoilla :) Ensi viikonloppuna olen pitkästä aikaa Venäjän puolella. Edellisestä kerrasta onkin jo neljä kuukautta ainakin. Pitkät juna- ja bussimatkat neulon Vaaka-ystävän tilaamaa huivia. Ja sitten shoppaan ainakin lisää skumppaa, kun sitä ei ole varastossa ollenkaan :)

IHANA kirja vanhoista mainoskuvista on ostettu jo tämän kuun alussa. Menin katselemaan neulekirjoja, mutta tämän kanssa tulin ulos kaupasta. Järkiostos, koska tätä kirjaa selaillessa mieliala aina nousee. Vielä arkisempi mielennostattaja on kirsikka-huulirasva söpöisessä rasiassa. Hipelsin huulirasva-purkkeja viime viikonloppuna laivalla ja ystäväni sanoi vieressä "toi on niin sun näköinen" :D Ainoa ongelma oli valita miellyttävä tuoksu eri vaihtoehdoista.

Nämä kolmet popot on ostettu Narvasta viime viikonloppuna. Säntäsimme kenkäkauppaan lauantai-iltana juuri ennen sen sulkemista ja pikaisesti haalin kolmet kengät mukaan :) Valitettavasti nuo mustat paljettiballerinat ovat vähän liian pienet. Kaupassa ajattelin, että kyllä ne siitä muokkautuu jalkaan sopiviksi, mutta nyt on pakko myöntää, että pienet ovat. Päätyvät varmaan huutikseen jossain vaiheessa. Punaiset ballerinat olivat jo käytössä ja niistä tulee varmaan mun suosikkireissukengät vielä. Ehkä pitää ostaa yhtä magee ja ihqu paljetti-timangi-reissukassi kuin Tishalla :) Ja ehkei näitä kenkiä voi laittaa vielä ens viikonlopun reissulle. Jos vaikka päätyy taas työntämään kuraan uponnutta pikkubussia...

Noup, en ole itse kuvassa :) Kukaan ei ottanut kuvia enää silloin, kun reissubussimme oli vajonnut pahemmin tuonne mutaiselle tielle ja kun me ahkeroimme sitä tönäämässä. Jostain kumman syystä me kaikki naiset (5 kpl) olimme keväthepenissä reissussa. Kuraan uppoavat pikkukengät eivät ole kovin kiva juttu. Tai pohdinta siitä, että missäs me vaatteet pestään, jos nyt kaadutaan tähän mutaan. Mutta ei kaaduttu ja kengätkin kuivuivat yön aikana sen verran, että niistä sai aamulla kopisteltua kuivuneet mutaköntit pois. Dadaa, matkailu avartaa - varsinkin Venäjän matkailu :D

* Some shopping therapy because I've been sad and weepy. Shoes I bought from Narva, Estonia. Red ballerinas will be my "travel shoes". But maybe not yet in next weekend if weather and conditions are like in last picture... It's taken about one year ago in Karelian, Russia. And there I'll travel next weekend too.

Ei kommentteja: