lauantai 14. maaliskuuta 2009

Mitä olenkaan tehnyt viikon aikana?

Viikko sitten lauantaina juhlin antaumuksella Naistenpäivää. Lähdin jo aamusta kohti Helsinkiä. Vaikka olen asunut Turussa kohta 13 vuotta, niin menin silti väärään bussiin. Tai paremminkin muistin bussin reitin väärin. Juu, jäin kyllä rautatien kohdalla pois kyydistä, mutta ei siinä mitään asemaa ollut :) Onneksi olin ajoissa liikkeellä ja ehdin kipittää juna-asemalle. Kulkeminen Helsingissä julkisilla onnistuikin sitten paremmin ja kävin Oulunkylässä lankakaupassa. Toinenkin lankakauppa ja yksi kirjakauppa tuli katsastettua ennen kuin pääsin saunomaan ja laittautumaan iltaa varten muiden juhlijoiden kanssa. Jossain välissä minulle ehdotettiin reissua Narvaan ja lupasin tietysti lähteä :) Varsinaisella juhlapaikalla pöytä notkui herkkuja, maljapuheita pidettiin, lauluja laulettiin ja juomia juotiin. Jatkoilla myös tanssittiin ja vasta seuraavana päivänä mietittiin, että mitähän alakerran asukkaat pitivät tömistelystämme... Tai siis mehän tanssimme silleen keijukaismaisen kevyesti, tämä on todettu jo aikaisemminkin :)
http://www.vykort.com/data/media/7/party4.jpg

Sunnuntai alkoi aamiaisella hyvässä seurassa ja päivän varsinainen ohjelmanumero oli hankkiutua kotiin. Aikaa tähän meni joitakin tunteja ja näppärästi liikuttiin ratikalla, metrolla, junalla, kävellen, bussilla ja viimeiset kilometrit henkilöautolla. Illalla vielä treffasin exän-nyxän-mikälien ja oli varsin mukavaa. Tarjosin itselleni maukasta Hese-ruokaa joskus maanantain puolella, kun tajusin, etten ole syönyt mitään aamiaisen jälkeen.
http://static.iltalehti.fi/helsinki/metroLS_hi.jpg

Maanantaina yliväsyneenä tein töitä, neuloin uusista langoista ja jaksoin vielä venäjän tunnillakin olla. Sitten pääsin nukkumaan univelkoja pois.

Tiistaina töitä ja tanssia. Samat jutut keskiviikkona, mutta silloin ehdin myös kangastukkuun, kirpparille ja kahville. Totesin myös, että Turussa on yksi juttu paremmin kuin Tampereella: Turussa kaupungin busseissa on lipulla vaihtoaikaa kaksi tuntia, Tampereella vain tunti.

Torstaina pakersin töiden lisäksi kirjanpitoa. Ja tajusin tehneeni ihan turhaa työtä yhden veropaperin eteen. Kiukutti aika hillittömästi! Jos olisin ollut järkevä ja katsonut sen ihastuttavan viisi-sivuisen kaavakkeen heti alkuunsa, niin olisin välttänyt aika paljon turhaa työtä ja hiuksien harmaantumista.

Perjantaina tutustuin Punkalaitumen vastaanottokeskukseen, ehdin shoppailla Sastamalassa, istuin bussissa ja illalla naputin tavaraa huutikseen. Niin ja dyykkasin siis tuolla taloyhtiömme roskiksella :) Katsastin myös taloyhtiömme varastokoppien käytävän, jossa on "ota tästä" tavarakasa. Lisäksi ihan varastokoppini eteen oli jätetty pahvilaatikossa pöytävalaisin. Hmm, pitäisikö tämä tulkita niin, että dyykkaukseni ja tavaran hamsterointini on huomattu ja joku ihan tarkoituksella jättää tavaraa minulle :)
http://vuodatus-media-1.web-effect.net/g/42666/1011902.jpg

Tänään olen lojunut kotona ja ollut käsityötapaamisessa. Tapaaminen oli Kertussa, johon iski myös Porkkanamafia ja siellä oli mukava tungos. Turun Porkkanamafian sivuilla on videokuvaa Kertusta ja ainakin hiukseni näkyvät siellä jossain vaiheessa :)

Ei kommentteja: