tiistai 17. maaliskuuta 2009

Lisää ilmaisia ihanuuksia

Ystäväni oli dyykannut nämä langat ja eilen sain ne käsiini. Nyt kyllä alkoi vähän epäilyttää, kun A pot af rose tea-blogin tämän postauksen kommenteissa varoitellaan turkiskuoriaisista ja koiperhosista dyykatuissa tekstiileissä ja langoissa. Koiperhosen kyllä tunnistan enkä noita lankoja käännellessäni mitään viitettä perhosista tai niiden munista nähnyt. Vaaleanpunainen lanka houkuttelee kovasti, se taitaa ekana päästä puikoille.

Tänään on ollut vähän ankea päivä. Aamulla itkeskelin exän-nyxän-mikälien vuoksi. Ehdin niin paljon haaveilla hänen kanssa kaikesta ja on ihan hirvittävän hankalaa luopua niistä haaveista. Seuraavassa hetkessä itkettääkin jo kaikki tapahtuneet asiat, niin hyvät kuin huonot. Sitten kun vielä itkeskelyn päälle kerää vähän kaikkialta negatiivista energiaa, niin päivä onkin varsin onnistunut. Tai sitten ei.

Mutta päiväni pelasti tuttava, joka toi suklaarasian :) Olen koittanut hankkiutua eroon kaikesta turhasta tavarasta ja tämä tuttu kävi hakemassa varaamiaan tavaroita. Kiitokseksi tavarakasasta hän antoi vaihtarina ihanan suklaarasian. Taidan olla pahisäiti ja piilottaa suklaarasian ennenkuin poitsu tulee kotiin. Mässytän sitten huomenna suklaata taas päiväkahvilla :)

Ei kommentteja: