lauantai 10. tammikuuta 2009

Vanhuus ei tule yksin...

http://www.chromasia.com/images/Im_not_tired_b.jpg

Eilen olin piiitkästä aikaa ystäväni kanssa katsastamassa Turun yöelämää. Olimme varsin hillitysti vanhoihin hyviin aikoihin verrattuna :) Mutta silti on väsyttänyt tänään koko päivän. En ymmärrä millä jaksoimme opiskeluaikoina tanssia koko illan ja seuraavana aamuna olimme taas koulussa heti kahdeksalta. Ja me tosiaan menimme silloin ennen vanhaan aina ajoissa baariin. Varmaan alkuillasta pääsi ilmaiseksi sisään tai oli happy hour. Sitten tanssimme valomerkkiin asti ja kävelimme koteihimme ja aamulla tosiaan ihan normaalisti kipitimme kouluun. Huuh, nyt väsytti jo tämä varsin rauhallinen ilta. Tänään olisin voinut mennä katsomaan miehen keikkaa Gracelandiin, mutta en taida jaksaa. Eniten houkuttelee vetää verkkarit päälle ja nukahtaa ajoissa.

Tänään kyllä sain itseni kaupungille. Kävin puodissa, jota nyt saan sanoa taas entiseksi työpaikaksi. Palautin avaimen ja höpisen hetken työkaverin kanssa. Tai siis entisen työkaverin. Sieltä jatkoin käsityötapaamiseen Kerttuun. Kertun hampurilaisbuffet on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Mielestäni valikoima on parantunut entisestään eli vihanneksia on tarjolla entistä enemmän. Tapaamisessa oli normaalin käsitöiden tekemisen ja jutustelun lisäksi ohjelmassa lankavaihto. Pääsin eroon parista pussillisesta lankoja ja sain tilalla ihanaa Juulin käsinkehräämää villalankaa.

Löysin muuten ihanan don't wanna grow up-blogin ja siellä on arvonta, jossa on mahtava palkinto! Hmm, pitäisiköhän sitä itsekin jossain vaiheessa kehitellä jokin arvonta... Käsityöblogini on ollut olemassa reilut neljä vuotta enkä ole koskaan arponut mitään. Siellä päätin pitää jonkinmoiset synttärijuhlallisuudet arvontoineen kun viisi vuotta tulee täyteen.

Ei kommentteja: