torstai 8. tammikuuta 2009

Shiny happy people :)

Theme song for this day is Shiny happy people by R.E.M.

http://i31.tinypic.com/21e2t7p.jpg

Ankara oman elämän pohdinta on ilmeisesti auttanut, koska tämä vuosi on alkanut vähän seesteisemmissä merkeissä. Koko syksyn vaivannut neuleplääh (alan harrastajille tuttu termi, mutta muille voin tarkentaa sen tarkoittavan neuleinnostuksen puutetta) on kadonnut ja nyt tuntuu taas oikeasti hyvältä neuloa. Tämä on merkittävä juttu, koska työhöni kuuluu myös neulomista ja neulepläähin aikana pakottauduin tekemään työneulomukset ja se oli kuin tervan juontia. Muutenkin työt sujuu. Ei ole niin hillitöntä kiirettä kuin ennen joulua ja tavanomaisten korjaus- ja verho-ompelujen lisäksi tuli hassunhauskoja töitä tehtäväksi. Yksi vakiasiakkaani haluaa muuttaa kaikki neulepaitansa slipovereiksi ja näihin slipareihin kiinnitetään vielä neulottu tai virkattu kravatin tapainen kaulukseen :) Miehelle sain uuden keikkapaidan ommeltua ja mieli tekisi heti aloittaa uusi. Niin ja tietysti sekin pitää mielen hyvänä, että töitä riittää. Kaavailin jo, että ehtisin ommella itselleni jotain ja tehdä ikuisuusprojekteja valmiiksi. Mutta yllättävän paljon asiakkaat toivat töitä heti joulun jälkeen.
Paukutin taas yhtenä päivänä päätä seinään mieheni kanssa ja se kannatti. Seesteinen vaihe siis parisuhteessakin :) Kai me molemmat vaivuimme syksyn aikana johonkin koomaan ja purimme pahaa oloa toisiimme. Nyt tuntuu, että pieniä yhteisiä onnenhetkiä voi löytää taas kiireisestä arjestakin. Samoin yhteiset hölmöt jutut ja niille nauraminen tuntuu vähitellen palaavan. Hassuista höpinöistämme sain taas mainion idean, että mitä voisin tehdä miehelle synttärilahjaksi. Ja sitten kun hän on suuri ja kuuluisa, niin samalla idealla voin tehdä hänen fanituotteita ;)
Uudenvuodenlupaukseni tai -toiveeni tanssimisesta on myös toteutumassa. Kunhan Swingteam julkaisee aikataulunsa, niin pääsen pohtimaan, kuinka monelle kurssille voisin mennä. Muidenkin tanssiseurojen ja -koulujen ohjelmia olen katsonut ja ehkäpä käyn ainakin tutustumiskerran verran salsassa :) Ja myös se toiveeni baarissa "tyttöjen kanssa" tanssimisesta toteutuu. Olen piiitkästä aikaa menossa tanssimaan hyvän ystäväni kanssa huomenna perjantaina. Hmm, mitähän sitä pukisi päällensä :) Ainakin pitää valita hyvät kengät, että jaksaa tanssia.
Viikonloppu on muutenkin ohjelmoitu. Huomenna pitäisi ensin matkata Turkuun, sitten siivota, käydä kaupassa, aloitella ystävän kanssa, mennä tanssimaan ja yöllä kuunnella soittajapoikien juttuja. Mies on Turussa keikalla viikonloppuna ja majoitan hänen ystävänkin. Ehkäpä menen lauantaina katsomaan keikkaa, sitä ennen säntäilen kaupungilla ja käsityötapaamisessa.
Siispä menovinkit turkulaisille: pe tai la iltana Gracelandiin ja la päivällä Kerttuun käsityötapaamiseen :)

Ei kommentteja: