sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Party on :)

http://www.rainfall.com/posters/images/pinups/PINUP167.jpg

Tanssileirin viimeiset työvuoroni ovat maanantaina illalla ja tiistaina aamupäivällä. Keksin, että voin jäädä leiripaikalle yöksi, näen viimeisen bileillan esitykset ja samalla voin viettää uutta vuotta vähän myöhässä. Siis jos vaan jaksan, niin toteutan suunnitelmani :) Huomenna pitäisi tehdä ensin oikeita töitä, sitten sännätä tuonne tanssileirille. Mutta pakkokos siellä on koko yötä riekkua ja ti-aamuna ehdin kuitenkin nukkumaan, kun työt ei heti aamusta ala. Olen tavannut tuolla niin ihania ihmisiä, että mielelläni notkun siellä "työajan" ulkopuolellakin. Tänään tapasin sattumalta vanhan kaverin, jota en ole nähnyt vuosiin. Vähän aikaa pohdimme, että mistä tunnemme, kunnes alkoi raksuttaa, että olemme menneinä vuosina useammankin kerran bilettäneet yhdessä. Myöhemmin muistin, että olimmehan me saaneet silloiset poikaystävämmekin mukaan samalla lavatanssikurssille :)

* Jag "jobbar" i dansläger ännu i måndag kväll och tisdag förmiddag. Kanske det lönar sig inte att åka hem med bus mellan dom skifter. Jag bestämde att övernatta i lägerplats. Då kan jag se sista kvällens "Kabaret"-party och kanske dricka lite skummande vin... Så det ska bli försenad nyårsafton för mig :D

* I will "work" in dance camp still in Monday evening and Tuesday noon. It takes quite much time to travel by bus from camp to home. So I decided to stay one night at camp place. Now I can see last evening's "Kabaret" party and maybe drink a little bit sparkling wine. It's like belated New Year's Eve for me :)

2 kommenttia:

Boogie_bop_dame kirjoitti...

Hei!
Löysin blogisi tuolta blogilistalta ja meinaan napata suosikkeihini :)
Kiinnostaa muiden 50´s ihmisten ajatukset kovasti!
Ajattelin vaan "ilmoittautua" lukijaksesi kun näin kivan blogin löysin!

Love,
Hanna jii
http://boogie-bop-dame.livejournal.com
(jos satut kiinnostumaan niin tuolta minut löydät!)

Mari kirjoitti...

Heippa! Kiva kun lukijat ilmoittautuvat :) Nappasin blogisi osoitteen talteen ja tutustun siihen paremmalla ajalla sitten vuorostani.