perjantai 23. tammikuuta 2009

A little bit shopping

Today I tried to shop again, because last Wednesday I didn't have enough time. Now I had time, but I didn't find any nice clothes. I tried everything from tops to evening dresses. Quite nice, but not really nice. But I didn't come home with empty hands:
Bag and shoes from H&M and bra from Seppälä and rest from Sokos. Frank Sinatra douple-cd was only 3 €. My husband-to-be sings often Sinatra in karaoke, so I have to listen also original songs :)

Tänään shoppasin, kun keskiviikkona ei ollut tarpeeksi aikaa. Kiersin useamman vaatekaupan alet, mutta mitään vaatteita en löytänyt. Tosin Sokoksella olisi ollut aikas ihana kesäinen juhlapuku ja hintaa olisi jäänyt kympin verran. Siellä on merkkivaatteita, juhlapukuja yms -80 %! Puku jäi ostamatta, kun yläosa ei istunut tarpeeksi hyvin. Ja tätä ongelmaa ei olisi korjattu kovin näppärästi. Ekassa H&M-myymälässä bongasin jo nuo kengät. Kaikki asusteet oli "ota 2, maksa 1" tarjouksessa, mutta sieltä myymälästä en löytänyt mitään muuta kivaa asustetta. Toisessa myymälässä oli sitten tuollainen laukku ja sen nappasin heti mukaan kenkien kanssa. Hintaa jäi näille yhteensä 9 euroa. Rintsikat Seppälästä - kai noita viiden euron edestä käyttää. Tulen lähinnä epätoivoiseksi alusvaateostoksilla. On niin hankala löytää hyvänmallisia ja vieläpä kauniita liivejä, kun ne pitäisi saada myös edullisesti. Sinatran cd:n taidan kaivaa nyt muovikääreestä ja laittaa soimaan. Mies on karaokessa laulamassa Sinatraa (nooh, ehkä jopa jotain muutakin), mutta kun en ole häntä kuuntelemassa, niin kuunnellaan sitten alkuperäisiä versioita :)

Päivän aikana sattui muutama pieni ja ärsyttävä tai lähinnä mieltä kuohuttava asia. Tilitin näitä miehelle, joka neuvoi avaamaan skumppapullon ja unohtamaan mielenkuohunnat. Tein työtä käskettyä ja siemailen venäläistä skumppaa tässä nyt. Lasi vaan on sen verran pieni, että täytyy käydä täyttämässä sitä usein :) Tähän saakka olen ostanut Venäjän reissuilta aina Советское Шампанское -kuoharia, mutta viimeksi nappasin marketista (Sortavalasta, Hepo-markettia vastapäätä olevasta ruokakaupasta) Светское-merkkistä kuoharia. Tämäkin on полисладкое, mutta kumminkin makeampaa kuin tuon yleensä ostamani Советское Шампанское полисладкое. Ja juu, en edelleenkään muista onko сладкое makea vai kuiva. Valitsen pullon sen mukaan, että siinä lukee поли eli se on puolikuivaa tai puolimakeaa. Eikös se ole niinku-melki sama juttu :)

Lapsukaiseni todisti tänään olevansa MIES. Totesin iltatoimien aikana, että ei sitä pippeliä koko aikaa tarvitse kokeilla, kyllä se siellä pysyy. Johon poikanen karjaisee vastaukseksi "Joojoo, muttei oikeassa asennossa!" Nih... En minä ymmärrä miehiä, mutta hyvät naurut tästä lähti :D Tänään myös selvisi kehen päiväkodin tyttöön poikanen on tykästynyt. Tähän saakka hän on suunnitellut kutsuvansa synttäreilleen vain poikia, mutta tänään listaan liitettiin yksi tyttö. Tosin vain pari tuntia aikaisemmin samaisesta tytöstä oli sanottu "mä en tykkää siitä yhtään, se puhuu niin tyhmiä". Mutta nyt kumminkin tämän tytön voisi kutsua synttäreille koska "Se on niin kiva. Ja voisi pussailla siellä mun nallea". Just, ymmärrän entistä vähemmän miehiä :D

Koitin tänään olla reipas ja kävelin kaupungilta kotiin ja siinä matkalla hain siis lapsukaisen päiväkodista. Vaikka kuinka yritän naksauttaa ajatukseni oikeille urille, niin ei tämä Turku ole talvella ollenkaan kiva kaupunki. Kävelin jokirantaa, aurinko paistoi, lumi kimmelsi, kassissa oli kivoja ostoksia, viikonloppu alkamassa. Pitäisi siis olla aikas täydellistä, mutta ei, ei tuntunut hyvältä ollenkaan. Juu, talvella on lunta ja jäätä ja liukasta ja kylmää kaikkialla muuallakin Suomessa, myös siellä Tampereella, johon niin kovasti kaipaan. Mutku... talvella en löydä Turusta mitään hyvää. Tänäänkin muistelin kaihoten, kun joskus muinoin kävelin Tampereella Hämeenpuistossa kovalla pakkasella ja silti nautin olostani. Turussa on parasta joki ja meri, mutta talvella niistä ei pahemmin ole iloa. Joki on jäässä eikä huvita yhtään mennä tuohon meidän rantaan tarpomaan lumihankeen. En tykkää talvesta muutenkaan, mutta väitän, että kestäisin sen paremmin jossain muussa kaupungissa kuin Turussa.

3 kommenttia:

tisha kirjoitti...

Ihan kiva, mutta nyt on jo viikko edellisestä postauksesta :)

Mari kirjoitti...

Jaahas, Tisha alkoi siis blogikyttääjäksi, joka huomauttaa heti, jos ei lähes päivittäin bloggaa :) Olin niin kiireinen töiden, shoppailun, tanssimisen ja miehen kanssa, että en ole ehtinyt naputella blogiin mitään. Asia korjaantuu ehkä jo tänään :)

tisha kirjoitti...

Syyt on tosi päteviä. Hyväksytään :)