keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Harmistus-päivä

http://www.gwapasila.com/uploaded_images/pissed-off-788203.bmp

Johan tässä menikin useampi päivä hyvissä fiiliksissä. Nyt sitten ärsyttää monikin pikkuasia.

Harmistus alkoi jo eilen, kun verenluovutus ei onnistunut. Minä halusin luovuttaa, mutta verisuoneni eivät :) Tosin, osasyy voi olla hoitsussa, joka aikansa koitti saada neulaa kunnolla käsivarteeni. Olisi pitänyt luottaa omaan fiilikseen, että tästä ei nyt tule mitään. Hoitsu oli jotenkin epävarman oloinen alunperinkin. Ekaa kertaa pistäminen tuntui myös pahalta, yleensä en suurin piirtein edes huomaa sitä. Aikansa yritettyään hoitsu totesi, ettei saa neulaa kunnolla vasempaan käsivarteeni ja että koitetaan sitten oikeasta. Hän haki toisen hoitsun, joka oli paljon varmaotteisempi, mutta oikeasta käsivarrestani ei koskaan ennenkään ole verta saatu. Siis hukkareissu, jolta palasin molemmat kyynertaipeet siteissä ja siteiden alla mojovat mustelmat. Harmitti uskomattoman paljon! Haluaisin luovuttaa verta, mutta tyhmät verisuoneni eivät. Nyt ekaa kertaa verenluovutus-tilanne oli myös jotenkin epämiellyttävä. Saa nähdä, koska uskaltaudun seuraavan kerran koittamaan. Ja kyselenkö silloin hoitsuilta, että kukas teistä on paras neulan pistäjä?! Kuulemma omistan vähän hankalat verisuonet. Tai näyttävät helpoilta, mutta eivät sitten olekaan. Antavat ymmärtää, mutteivat ymmärrä antaa :)
Eilen illalla tuli flunssainen olokin ja olo vain paheni yön aikana. Särkylääkkeen voimalla menin töihin ja siellä sentäs ompelukset sujuivat ihan hyvin. Mutta flunssa tekee olon jotensakin ärsyttäväksi. Töissä ehdin pohdiskelemaan ärsyttäviä pikkujuttuja. Esimerkiksi sitä, että mies kommentoi viikonloppuna aikas ärsyttävästi yhtä kertomaani juttua. Joopa joo, en sillä hetkellä ärsyyntynyt ollenkaan, mutta nyt tuli sekin mieleen. Samoin ärsytti yksi lukemani kolumni, jonka kirjoittajan tiedän. Kolumni sinänsä oli ihan hyvä, mutta sen kirjoittaja ei ole suosikki-ihmisiäni. Tuli siis mieleen, mitä ärsyttävää hän sanoi ja teki tuossa viime vuonna. Ja oikeasti nämäkin ärsyttävät sanat ja teot on ihan merkityksettömiä kun niitä tarkemmin pohtii. Mutta kun on vähän kipeä olo, niin kaikki meinaa ärsyttää.

Onhan niitä hyviäkin asioita.

Swingteam julkaisi kevään ohjelmansa ja taidan keskiviikkoisin käydä kahdella tanssitunnilla peräkkäin. Muuten alkeiskurssit osuvat maanantaihin ja silloin olen venäjän kurssilla. Tai onhan tuolla torstainakin yksi tunti, joten sinnekin voisin koittaa mennä. Vielä kun tiistaille keksisi jonkun menon, niin olisi "Nokia-viikkoni" täyteen buukattuja :)

Töitä riittää ja se on hyvä juttu. Nyt koitan kirjoittaa ompeluksia ylös ainakin jonkin aikaa. Ihan hauska seurata, että kuinka monta ompelujuttua tekee vaikka viikon aikana. Joskus kun tuntuu, ettei saa mitään aikaiseksi, vaikka oikeasti tekisi montakin työtä. Myös puotiini on tipahdellut tilauksia, vaikka usein tammikuussa on kovin hiljaista.

Ja ihanainen ystäväni suunnittelee aivan täydellistä Pietarin matkaa syyskuulle! Meitä on lähdössä mukava, pieni ryhmä ja ystäväni on aivan täydellinen matkanjärjestäjä. Valitettavasti hänen bloginsa on salasanan takana, joten ette pääse lukemaan, miten hän hetkessä ideoi täydellisen matkaohjelman :)

Monta muutakin hyvää asiaa tietysti on. Vaikkapa ihana mieheni, jonka kanssa nyt sujuu vallan mainiosti. Ja viikonloppua saan viettää rauhassa suloisen lapsukaiseni kanssa. Ei ole mitään ohjelmaa suunniteltuna ja sekin on ihanaa.

* It's not my day today :( Yesterday I tried to donate blood, but my stupid blood vessels didn't want to donate. First time blood donation was also unpleasant situation for me. Then I got a flu and that makes me feel awful. But it's also some good thinks: dance lessions begin soon, my friend is planing wonderful voyage to Saint-Petersburg in September, I've lovely husband-to-be and I will have a relaxed weekend with my dear son.

* Det är inte min dag idag :( Igår försökte jag giva blod, men mina larviga blodkärlar ville inte giva blod. Första gången blodgivning var också obehaglig situation för mig. Sen fick jag flunsa och därför känns ganska hemsk. Men det finns också bra saker: danstimmar börjar snart, min väninna planer riktig fin resa till Sankt Petersburg i september, jag har härlig "blivande-make" och i veckoslutet kan jag stanna hemma med min underbar barn.

Ei kommentteja: