maanantai 7. maaliskuuta 2022

Helmikuun tavaraliikenne

 

Nämä käyttämättömät ja useamman vuoden kaapissa olleet kengät sain myytyä helmikuussa, mutta monet muut kengät jäivät vielä odottamaan ostajaa. 

Helmikuussa koitin tehostaa kodin raivausta, koska voi olla, että muutankin vielä kevään aikana ja muutto olisi paljon helpompi, jos tavaraa olisi nykyistä vähemmän. Laitoin tavaraa lahjoitukseen ja myyntiin, välillä löytyi hakijoita ja ostajia paremmin, välillä taas huonommin. Pienoinen kyllästyminen saattoi jo tulla tavaroiden kaupitteluun, kun kaikki ei mennyt kovin sujuvasti. Mutta jotain sain myytyä, jotain annettua, jotain meni ihan roskiin ja jotain käytin itse loppuun. 

Tavaroita lähti yhteensä 122 kappaletta. Tästä suurin osa on melko pientä: lankakeriä, ompelutarvikkeita yms, mutta kaapista lähti vihdoinkin muun muassa friteerauspata. Kaikkia pienimpiä tavaroita en laskenut yksitellen, vaan esimerkiksi erilaisia koristenauhoja ja muita ompelutarvikkeita niputin ja laskin niiden poistot nippuina. Muutama poisto on sellainen, mitä en olisi halunnut tehdä, mutta meillä hajosi kaksikin juomalasia helmikuun aikana. 

Tavaroita tuli tilalle vain 9 kappaletta. Näistä vain muutama oli oikeasti tarpeellisia eli kosmetiikkaa loppuun kulutettujan tilalle. Ei niinkään tarpeellisia oli esimerkiksi neljä kirjaa, jotka bongasin lahjoitusryhmästä ja hain itselleni. Näistäkin huolimatta helmikuu meni tavaraliikenteen kannalta hyvin, koska kotona on nyt 113 tavaraa vähemmän kuin kuukauden alussa. Jos tavaramäärää katsotaan vuoden alusta alkaen, niin tavara on vähentynyt 70 kappaleella. Tammikuussa tavaraa tuli enemmän kuin lähti, mutta nyt sain sen hyvin nollattua. 


Ei kommentteja: