tiistai 6. tammikuuta 2015

Tammikuun ensimmäiset ostokset

Uuden vuoden lupauksiini kuului, että alan taas kuvata ostokseni ja jakaa ne täällä blogissa. Ei tämä varmasti kenellekään muulle ole mielenkiintoista kuin itselleni :) Jokunen vuosi sitten kokeilin samaa ja oli hämmentävää huomata, että oikeasti teen aika paljon ostoksia, vaikka omasta mielestäni en koskaan käy kaupoissa. Kaupoissa käyntiä ei tosin ostosten tekoon tarvita, koska suurin osa ostoksistani on kirppareilta tai netistä. Tai nettikirppareilta :) Tänä vuonna shoppailu ehkä hieman vähenee, koska lähikirpparini lopetti juuri ennen joulua. Siellä tuli käytyä paljon enkä tainnut koskaan ihan tyhjin käsin lähteä, aina löytyi jotain. Kotikaupungissa tulee harvoin lähdettyä varta vasten ostoksille, mutta lomareissuilla muualla Suomessa sitäkin tulee harrastettua. Vuoden ensimmäiset ostokset ovat juuri tälläistä lomareissushoppailua. Olimme menossa katsomaan Aurora Carealis -valotaideteoksia, kun matkalle osui Fida-kirppari ja pitihän se katsastaa, kun en ole ennen Joensuun Fidalla käynyt :) Koko lomareissun olin kärsinyt ongelmasta, että mukana ei ole tarpeeksi lankaa, jotta voisin tehdä käsitöitä. Tämän vuoksi jo viime vuoden puolella tehtiin yksi iltaretki Joensuun SPR Kontti-kierrätystavarataloon. Nyt ostin Fidalta lankaa vähän varastoonkin, sillä sekä puikot että lankakerä jäävät tänne mieheni vanhempien mökille, jonne viimeistään kesällä tulemme seuraavan kerran. Ettei vaan tulisi samanlaista kriisiä langan loppumisesta enää näillä mökkilomilla :)

En yleensä käytä metallisia neulepuikkoja, mutta hätä ei lue lakia :) Tarvitsin yhteen keskeneräiseen työhön välttämättä pitkät neulepuikot. Langasta tulee ehkä tiskirätti sitten joskus. 

Seuraavanakin päivänä tein ostoksia, kun kävimme huviajelulla Liperin keskustassa. Ostin yhden lahjan odottamaan ensi joulua tai jos sen saaja näyttää kasvavan hurjaa vauhtia vuoden aikana, niin saa lahjan jo synttäriksi tai nimppariksi :) Yritykseni tarpeisiin ostin puuvillanauhaa, mutta sitä en laske henkilökohtaisiin hankintoihini, joten siitäkään ei nyt tule kuvaa. 

Ei kommentteja: