maanantai 13. elokuuta 2012

Heinäkuun ostoksia

Olen nyt reilut pari kuukautta kuvannut kaikki ostokseni ja se on ollut opettavaista :) Muutoin väittäisin, etten koko kesänä ole ostanut oikeastaan mitään, kun enhän minä edes ehdi shoppailemaan, kun olen aina töissä. Mutta näköjään vapaapäivinä shoppailen aikas tehokkaasti ja kun työpaikkakin on sellainen, että aina välillä ostettavaa tuodaan ihan nenään eteen, niin kaikenlaista on kaappeihin kertynyt.

Tylsiä, mutta niin tarpeellisia ostoksia :)

Hinttalan kotiseututalon näyttelyaitoissa on kesäisin vaihtuvia näyttelyitä ja nämä on ostettu erään ihastuttavan rouvan käsitöiden myyntinäyttelystä. Ostin jo viime kesänä häneltä noita rannekoruja ja nyt pari lisää, tosin toinen näistä on menossa lahjaksi. Ja sormessa komeilee (viini)pullon tonttulakki :) Olen samaiselta rouvalta ostanut aikaisemmin pulloessuja ja joulun alla harmittelin, ettei niiden kaveriksi ollut pullolle lakkia. Nyt on! Ja jouluun varautuminen aloitettu kerrankin ajoissa :)

Nokian Fidalla (ja varmaan muillakin Fida-kirppareilla) on ollut pitkin kesää milloin mikäkin tuoteryhmä puoleen hintaan. Ihan pakko oli tietysti käydä silloin, kun kengät olivat puoleen hintaan :) Löysin yhdet itselle ja yhdet lapselle. Ja taas tuli ostettua tuollaiset kengät, vaikka vastaavia on kaapissa ennestään ja vähän samanlaiset ostin samasta paikasta aikaisemmin kesällä :D Ruudullinen toppi oli yöasujen tangossa, mutta täytyy tutkailla voisiko sitä käyttää ihan päiväsaikaankin :)

Fida-kirpparilta ovat myös nämä ostokset. Punaisia T-paitoja ja mustia aurinkolaseja tarvitsee aina :) Kirjoitusmerkkitauluun pitäisi saada myös valot! En ole vielä ehtinyt vaihtaa siihen pattereita, joita toimivuudesta ei ole tietoa. Minulle se tosin riittää ihan tuollaisenaankin koristeeksi.

Kerrankin ostin lapsukaisella ajoissa koulutarvikkeita. Samalla löytyi Tiimarin ale-korista nättejä askartelupapereita itselle.

Ei kommentteja: