sunnuntai 26. elokuuta 2012

Vaateostoksia ja vähän muutakin

Vapaapäivät olivat kesällä vaarallista aikaa, koska silloin ehdin shoppailemaan :) Onneksi shoppailuni enimmäkseen tapahtuivat kirppareilla. 

Pari paitaa Nokian Fida-kirpparilta, molemmat ovat osoittautuneet hyviksi löydöiksi ja nämä taisivat olla puoleen hintaan.

 Fida-kirppari taitaa olla pääasiallinen vaatteiden ostopaikkani, koska nämäkin ovat sieltä :) 

 Tähti-Kirppis Vammalassa oli uusi tuttavuus ja vähän vahingossa päädyin sinne, kun oikeasti olen menossa lähellä sijaitsevaan kangaskauppaan. Kirpparilta löytyi eurolla musta jakku ja saman verran maksoi vanha muotilehti, jossa on kaava-arkki paikoillaan. Sieltä kangaskaupasta ostin kankaan lisäksi vähän helmiäkin, mutta firmani nimissä, joten ne voin jättää esittelemättä :)

Sotkanvirran Kirppikseltä Nokialta hyvin harvoin löydän mitään vaatetta, kaikkea muuta kivaa kyllä. Nyt sieltä tarttui mukaan keltaista puuvillalankaa monta kerää ja pari tyynynpäällistä. 

Tarkoitus oli mennä ostamaan Seppälästä alusvaatteita, mutta ostinkin kuusi kynsilakkaa ja avokassukkia :D Seuraavana päivänä tosin palasin samaan liikkeeseen ja ostin ne alusvaatteet eli parit rintsikat. 

Ei kommentteja: