maanantai 27. elokuuta 2012

Koulutarvikkeita ja kortteja

Piiitkän tauon jälkeen alan taas opiskella ja sitä varten piti tietysti ostaa koulutarvikkeita. Eikä mitään aikuismaista ja järkevää, vaan mitä tahansa söpöä ja pinkkiä ;)

Koululainen tarvitsee tietysti kalenterin, jossa on lukuvuosi eikä kalenterivuosi :) Koulutarvikkeiden kuvioiksi valikoitui melko helposti muffinssit, vaikka hetken katselin Hello Kitty -koulutarvikkeita. Taustalla näkyy askartelupaperi, josta joskus tulee ehkä joulukortteja.

Mieleistä muistikirjaa ei löytynyt helposti kaupoista ja ihan-kivasta-muistikirjasta en halunnut maksaa suuria summia. Fida-kirppari ratkaisi taas tämänkin pulman. Ostin sieltä edullisen muistikirjan, jonka päällystin itse vaaleanpunaisella paperilla. Samalla löytyi servettiteline, jota ajattelin tarvitsevani kesäkahvilassani, mutta ei se ehtinyt sinne saakka tämän kesän aikana :)

Väliasema piti myyntinäyttelyä Hinttalassa kesän päätteeksi ja nämä kortit ovat sieltä hankittu. Meniin etsimään yhtä vauvaonnittelukorttia, mutta ostinkin muutaman kortin varastoon :) Ihanasta Elvis-kortista tulee taulu itselleni! Kenkäkorvikset ovat Junk Factoryn tuotantoa ja niitäkin oli kesän aikana Hinttalassa myynnissä. 

Kuvista jäin puuttumaan muutamia ostoksia, ainakin Suomi-magneetti, Nokilinssit-ryhmän kuvaama Nokia-kalenteri ja pari korttia. 


Ei kommentteja: