lauantai 28. helmikuuta 2009

Arvontalaulu raikaa :)

Kirja-postauksessani pistin pienen arvonnan pystyyn. Tänään suoritin arvonnan tai siis olin virallisena valvojana, kun poikaseni valitsi voittajalappusta:

Jännitys tiivistyy, tähän väliin tietoja kuvan esineistä :) Marimekon Paprika-kuosin kopiolakanat ovat Hemtexistä, Alessin kippoa kopioiva astia Sortavalan Hepomarketista. Aitoa kuvassa on lapsukaiseni ja hänen Vaaka-paita.

And the winner is:


ONNEA TISHA! Sopiiko, että tuon palkintosi henk.koht. ensi viikonloppuna Naistenpäiville? Samalla voin esittää tuon lapsukaisen "onnitteluraketit". Harmi, kun et voi nähdä niitä livenä, mutta koitan matkia hyvin :)

Olen menossa maanantaina pitämään aamunavausta alakouluun, aiheena Vaaka ry. Jänskättää... Asiaa olisi vaikka kuinka paljon. Kuinka osaan valita koululaisia kiinnostavat aiheet? Tai miten kykenen rajaamaan höpötystäni? Ensi yön taidan pohtia tätä esitystäni ja huomenna testata sen kotona olevalle yleisölle. Eli lapsukaiselleni ja hänen pehmoleluille. Ehkäpä huomenna siis kuvaa koeyleisöstäni :)

2 kommenttia:

tisha kirjoitti...

JEEE! Ihanaa! Tuuletuksia!

Tämä ilahdutti tosi kovasti, sillä en ole herran aikoihin onnistunut voittamaan mistään mitään :)

Mikä oli muuten oikea vastaus kirjakisa kysymykseesi?

Mari kirjoitti...

Onnea rakas Tisha! Ja olet arvauksesi/tietämyksesi kanssa ihan oikeassa eli itselleni ostin venäjän sanakirjan ja kirjanpito-oppaan. Runokirja menee mummulleni lahjaksi, Luovan luokan pako veljelleni lahjaksi.