sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Kotimekko

http://i41.photobucket.com/albums/e299/fouraliments/FuneralDirector.jpg

Yksi asia elämässäni on myllerryksessä - kai. Kerron sitten, kun tiedän itse, että onko myllerrystä vai ei. Siksi pysyn kevyissä aiheissa ja höpisen vaatteista. Haluan esitellä teille ihanan kotimekon, jonka ostin viimeisimmältä Venäjän reissulta.

Näitä myytiin Sortavalan "ylätorilla" ja myös sen viereisessä kauppahallissa. Tämä mekkonen on trikoota, mutta muita värejä oli plyyshiversiona, ihania nekin! Ihastuin malliin ja väriin ja ajattelin heti, että tässä on täydellinen kotimekko. Tosin trikoo näyttää vähän kulahtaneelta valmiiksi ja sisäpuolella on värivirhe. Silti edes hieman korkea hinta ei estänyt minua ostamasta tätä :) Kotona totesin, että todella hyvä ostos onkin. Kuvasta ei ehkä selviä, mutta mekkonen on melko "antava". Tämän ilmauksen sanoi ihana reissukaveri, kun vietin heti iltaa uusi mekko päälläni. Koska seurueeseen kuului yksi mies eli Maailman Paras Bussikuski Pekka, niin siveellisesti pidin mekon alla housut ja paidan. Muuten olisi ollut hieman liian pornoa istuskella nojatuolin käsinojalla ja kumartua hamuamaan skumppalasia pöydältä :)

* Big things are happening in my life - maybe. I'll tell more, if something really happens. But now I want to write only nice and happy things. Like my lovely "homedress". I bought it from market place in Sortavala and I love it :)

Ei kommentteja: