keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Aamusta aloitetaan

Piti eilen tehdä sellainen "Päiväni kuvina" postaus, mutta unohdin kuvien ottamisen heti aamun jälkeen. Silti huvittaisi nyt tehdä jokin kevyempi postaus ilman mitään varsinaista asiaa, joten kerron sitten aamustani :) Kaikki aamut eivät ole näin leppoisia, mutta jos olen kotona ilman mitään erityistä ohjelmaa, niin aamuhengailu saattaa venyä aika pitkälle päivään.


Tykkään syödä aamulla jugurttia. Se on aina sitä samaa, lähikaupan halvinta turkkilaista jugurttia :) Mutta jugurtin lisukkeita vaihtelen sentään. Nyt olen ihastunut yhdistelmään, jossa on punaisia viinimarjoja ja hunajaa. Sain veljeltäni pullollisen pientuottajan hunajaa ja sitä truuttaan jugurttiannokseeni aamuisin.


Aamulla saatan ensimmäiseksi tarttua neuleeseen, koska yleensä sellainen on käden ulottuvilla heti, kun ruokapöydän ääreen istun. Viimeisen viikon ajan olen neulonut saamistani langoista pipoja erään yhdistyksen joulupaketteihin lahjoitettavaksi.


Läppäri ja netti aukeaa myös hyvin varhaisessa vaiheessa aamua ja selailen uutisotsikot läpi.


Aamu ei ole mitään ilman kahvia ja jos en heti aamusta saa kahvia, niin voin olla kiukkuinen koko päivän. Meillä on muutama muki, joita kukaan muu ei saa käyttää kuin minä. Tämä on yksi niistä. Sain tämän hyvityksenä, kun oli ollut ongelma lähikirpparilla tilityksen kanssa. Aina jaksaa naurattaa, että ehkä tämä oli kirpparin pitäjän mielipide minusta :)

Ei kommentteja: