maanantai 31. joulukuuta 2012

Kynnet

Kynnet kuuluvat tietysti shoppailuun, koska jo kesällä ostin Groupon-lahjakortin rakennekynsiin. Lahjakortti oli Jyväskylään Studio Bellaan, muistaakseni maksoi 35 e ja sisälsi geelikynsien teon ja ensimmäisen huoltokerran. 

Kynnet tehtiin lokakuun lopussa ja halusin bling-bling-pinkkiä kärkiin :) Tämän kuvan otin heti pian kynsien laiton jälkeen. Kynnet pysyivät yllättävän hyvinä ekaan huoltokertaan asti eli neljä viikkoa.

Ekalla huoltokerralla vaihdettiin pinkki jouluisen punaiseen :) Punaisessa hileessä oli paljon enemmän "syvyyttä" kuin edeltäjässään pinkissä. Pinkkejä kynsiä ihasteli tutut, mutta näitä jopa tuntemattomat ihmiset :)  Aivan ihanat joulukynnet, mutta valitettavasti parissa kynnessä alkoi geeli irrota reunoilta jo viikon päästä. Joulukiireissä en ehtinyt ajatella asiaa, joten kynsikriisi iski joulupäivänä :D En ollut varannut huoltoa mihinkään enkä myöskään hankkinut kynsien tekotarpeita itselleni, vaikka molempia vaihtoehtoja olin miettinyt.

Kynsikriisiltä minut pelasti Jenni, joka tekee kynsiä Tattoo Sampon tiloissa Nokialla, Facebook-sivuilta löytyy kuvia myös kynsistä. Sain pikaisella aikataululla ajan kynsihuoltoon. Olin ihan tyytyväinen kynsiini ennen tätä huoltoa, mutta nyt olen vielä tyytyväisempi :) Geeliä on nyt paljon ohuempi kerros, joten kynnet tuntuvat luonnollisemmilta. Pinkin ja punaisen jälkeen halusin vähän hillitymmät kynnet. Pituuskin on hieman hillitympi, kun päätin, että lyhennetään siihen mittaan, mitä omat kynteni ovat. 

Ei kommentteja: