tiistai 25. joulukuuta 2012

Max Joacim


Tallinna-realityn ykköskaudella parissakin jaksossa oli mukana parfymööri Max Perttula. Ohjelman hänestä antama kuva oli ainakin minun silmissäni lähinnä huvittava enkä kovin vakavasti osannut suhtautua hänen parfyymi-businekseen. Jossain vaiheessa luin lehtiartikkelin Max Perttulasta ja totesin olleeni väärässä: hän ihan oikeasti osaa asiansa ja on ihan oikeasti "parfyyminenä". Ja kun Jyväskylän Taito-shopissa pääsin nuuhkimaan Max Joacim -hajuvesiä, niin ihastuin täysin. Tykkään hajuvesistä, mutta on hyvin hankalaa löytää sellaista mielestäni täydellistä tuoksua. Vuosia käytin Hypnotic Poisonia ja vaikka pidän siitä edelleen, niin kyllästyin siihen. Olen koittanut löytää tilalle jotain yhtä ihanaa, mutta en ole onnistunut. Mutta nyt löysin kaksikin ihanaa tuoksua! Nuuhkin näitä hyvin pitkään ja yritin päättää, että kummasta pidän enemmän. Sitten totesin, etten osaa päättää ja ostan molemmat :) Olivat vielä tarjouksessakin. Mistä päästäänkin siihen ongelmaan, että näitä ei ilmeisesti valmisteta enää...
Tosin nyt löysin Possessed by night -tuoksun erään erotiikka-alan erikoisliikkeen sivuilta :) Sieltä kopioin tämän tuoksukuvauksenkin: "Tuoksu on pehmeän balsamimainen ja siinä yhdistyvät vihreät hedelmäiset vivahteet tummaan suklaaseen, toffeeseen, benzoiiniin ja vaniljan vivahteisiin. Lämmin myski, kardemumma, viherpippuri, seetripuu ja ambra tuovat tuoksulle sen äärimmäisen houkuttelevan ja kestävän pohjatuoksun, joka kestää viettelevänä aamusta iltaan." Tämän kerrotaan sopivan miehille ja naisille yhteiseksi tuoksuksi ja erityisesti iltakäyttöön. Olen vasta kerran tai pari raaskinut Possessed by night:ia käyttää ja kyllä se tosiaan iltatuoksu on. Hyvin jännä, mutta hyvällä tavalla :) Tuoksun sopivuudesta miehille en osaa sanoa mitään, voihan se sopiakin hyvin.
Red Angel, kuten myös Possessed by night ja sen kevyempi versio Possessed, on tehty malli ja viihdetaiteilija Jenni siltasen nimikkotuoksuksi. Juuri nyt ei ole tuoksukuvausta käsillä, joten tyydyn sanomaan, että tuoksu on ihana! Sopivasti makeutta ja sopivasti särmää :) Red Angel:ia olen käyttänyt joskus päivisinkin, mutta ehkä sekin on enemmän iltaan ja spesiaalimpiin päiviin sopiva tuoksu.

P.S. Tämä ei ole maksettu mainos, ihan omilla rahoillani ostin hajuvedet :) Mutta mielelläni otan vinkkejä vastaan, että missä näitä myydään!

Ei kommentteja: