keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joulukuun ostokset

Joulukuussa tuli shoppailtua tavallista enemmän, kun joululahjojen vuoksi joka tapauksessa kävin ostoksilla :) Kaikkia lahjaksi päätyneitä en kuvannut, koska eiväthän ne tulleet omaan käyttööni. 

Pelastusarmeijan kirpparilla Turussa, Kupittaankadulla on monesti hyviä kankaita edullisesti. Jouluista nalle-kangasta on reilut kolme metriä ja hintaa oli vain kolme euroa. Vesivärit ostin vain ja ainoastaan tuon pakkauksen takia :)

Yhtä joululahjaa neuloessani napsahti puinen pyöröpuikko poikki ja säntäsin ostamaan uusia puikkoja Lankaruutuun. Uudet pyöröpuikot eivät edes ehtineet kuvaan, kun tulivat heti käyttöön, mutta samalla kertaa tuli ostettua pari lankakerää ale-korista. 

Askartelutarvikkeita ja -ideoita Nokian Fidalta.

 Olkikoristeet Nokian Fidalta ja korttipohjat Tiimarista. Tarkoituksena oli laittaa noita olkikoristeita joulukorttien mukana esim. lapsukaisen opettajalle, mutta se nyt jäi. Korttipohjat ostin myöhempää käyttöä varten, joulukorttien askartelusta täksi jouluksi en edes haaveillut :)

 Tiesin saavani kahvipussikassin joululahjaksi, mutta kun Nova-kirpparilta löytyi edullisia kahvipussikasseja, niin pitihän ne ostaa :) Ehkä annan nämä edelleen eteenpäin jollekin lahjaksi. Kivat saapikkaat löytyivät samalta kirpparilta. 

 Riadin tytöt itselle ja kaksi muuta kirjaa joululahjoiksi, lahjakirjat Novalta ja itselle ostettu kirja Nokian keskuskirppikseltä. 

 Keskuskirppikseltä on myös tämä neule. Ei ehkä ihan minun värini, mutta ihastuin tähän silti. 


Ei kommentteja: