tiistai 9. lokakuuta 2012

Lisää koulutarvikkeita

Olen päättänyt, että kaikkien koulutarvikkeideni pitää olla pinkkejä :) Tosin ihan kaikkea ei ole mahdollista hankkia pinkkinä, koska esimerkiksi A3-kokoisia muovitaskukansioita löytyy ainoastaan mustana eikä kaavanpiirtämisessä tarvittavaa suhdeviivaintakaan saa väreissä. 

 Penaalin ostin ekana koulupäivänä ja kiinnitin siihen kotona Roosa nauha -rusetin. Tokana koulupäivänäni ostin penaaliin sopivan sävyisen Hello Kitty -kynän. Samaisella Jyväskylän reissulla tuli ostettua ihana mittanauha Titityystä ja söpö maatuska-kuvioinen pussukka mukavalta rouvalta, joka myi käsitöitään Mäki-Matin perhepuiston edessä. Mutta niitä en ole huomannut kuvata, vaikka molemmat käytössä ovat.

Koulupapereille piti saada mappi ja koulussa tehdyille piirrustuksille myös jokin säilytyssysteemi. Samalla mukaan tarttui Tommy Tabermannin runokirja pokkarin muodossa, kun halvalla sai :)

Koulussa suositeltiin hankkimaan A3-kokoinen muovitaskukansio portfolioksi ja siinä samalla hankin tietysti portfolioon sopivia papereita, vasemman reunan mustia papereita tuli hankittua monta nippua, kun halvalla sai :) Eräs ystäväni taasen esitteli tyttärensä Top Model -vihkoja ja ihastuin niihin sen verran, että hankin itselleni halvan kopion :) Samalla reissulla tuli hankittua myös manga-tusseja, koska niitä taasen oli suositellut suunnittelun opettajani. Että ihan pelkkien suositusten perusteella on nämä kaikki ostettu :)

Ei kommentteja: