tiistai 11. syyskuuta 2012

Varusteleka

Elämäni ekan tilauksen Varustelekaan tein vasta menneenä kesänä. Tosin olen sieltä tilattuja tavaroita saanut lahjaksi :) Löytyy niin natsikortti kuin tsekkiläisiä pyyhkeitä :) Varusteleka for Women FB-sivu järjesti tuunauskisan, johon halusin osallistua ja kun tuunauksen kohteena olleita BW-kenttäpuseroita ei kaapissani ollut, niin niitähän piti tilata. Vähän jotain muutakin tuli tilattua, kun ne kerran samoilla postituskuluilla tulivat :)

Pari kenttäpuseroa, pari kokispulloa, pari rasiaa energiasuklaata, parit kengännauhat, tsekkoslovakialaisia astiapyyhkeitä ja tsekkiläinen vaatetäydennyspakkaus. Syötävät menivät lahjoiksi ja kenttäpuserot tuunattavaksi, kengännauhoilla lapsukainen voi testata rannekkeen tekemistä, tilasin yhden valmiin paracord-rannekkeen hänelle myös malliksi.

Ihanin asia koko tilauksessa oli tämä vaatetäydennyspakkauksen mukana ollut vaaleanpunainen paperi, joka kertoo pakkauksen sisällöstä :) Olin kyllä vähän pettynyt, kun pakkauksen muovipussissa ei ollut mitään lapsellista kuva-aihetta, vaikka mainostekstissä sellaista lupailtiin. Pakkauksen käyttökelpoisin osa on tosiaan se valkoinen aluspaita, lahjoitin sen valkaisun ja pesun jälkeen veljelleni, joka otti sen heti käyttöön. Kauluspaita on merkillisesti mitoitettu, leveyttä riittää, mutta hihojen pituus tai kauluksen ympärysmitta ei ole mitenkään suhteutettu paidan ympärysmittaan. Eiköhän siitä tuunaamalla kuitenkin tule ihan hyvä kesäpaita isälleni. Bokserit ovat niin kamalat, että ne ovat jo ihanat :) Vaatekappaleiden lisäksi pakkauksessa oli pari jalkarättiä, nenäliina, astiapyyhe ja vähän isompi pyyhe. Kaikki uusia ja käyttämättömiä. Ja siis vuodelta 1975! Pakkaus on niin huvittavan ihana, että melkein voisin toisenkin tilata :D

Ei kommentteja: