tiistai 10. heinäkuuta 2012

Koruja ja kirjoja

Keksin taas uuden tavan kontrolloida elämääni :) Tai paremminkin shoppailuani. Jos kaikki ostokset ruokaa ja juomaa lukuun ottamatta pitää esitellä täällä blogissa, niin ehkä pysyn paremmin selvillä, mitä oikein shoppailen. Ja onhan se hauskaa esitellä löytöjään :) Joten tästä se alkaa, kesäkuun alkupuolen ostoksista.

Hinttalan kotiseututalon pihamaalla Nokialla oli Käsityöläisten tori 9.6.2012 ja siellä useampi korumyyjä. Ihana puna-musta kaulakoru maksoi vain viisi euroa ja tarkempi tarkastelu osoitti, että tekijä eli suloinen venäläisrouva on käyttänyt sen tekemiseen runsaasti aikaa. Puuhelmet on maalattu käsin ja musta pitsinauha ommeltu käsin "rinkuloiksi" ja nämä on sitten pujoteltu pikkuisten välihelmien kanssa organzanauhaan. Tosi kaunis koru, mutta pitsit vähän kutittavat kaulaa :) Helmirannekorut ovat kahden pikkutytön tekemiä ja heidän äitinsä oli niitä myymässä. Tottahan toki piti tukea pieniä käsityöläisiä :) Musta-beige rannekoru on simppeli ja sopii mihin vaan. Turkoosissa rannekorussa taasen hurmasi nuo simpukkahelmet ja kun pari vuotta olen totutellut käyttämään turkoosia, niin eiköhän tällekin käyttöä löydy.

Kirjaston poistokirjoja ostin pariinkin otteeseen. Ensin löytyi pari kirjaa isälleni lahjaksi, pari kirjaa lapsella kesälukemiseksi ja yksi askartelukirja itselleni.

Toisessa poistokirjaerässä on pari dekkaria isälleni lahjaksi ja kaksi muuta kirjaa itselleni. Lapsukainen oli pettynyt, kun tällä kertaa ei hänelle löytynyt mitään luettavaa :)

Ei kommentteja: