keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kontti-kierrätystavaratalo

Harmittavan harvoin käyn SPR:n Kontissa katselemassa. Turun Kontissa en ole vieläkään käynyt kertaakaan ja Tampereen Konttiin olen monesti vienyt tavaraa aukioloaikojen ulkopuolella. Mutta kun vein autoa Tampereen Kontin viereen katsastukseen, niin ennätin samalla kirpparishoppailemaan :)

Kesäkahvilani oveen löytyi hauska metallikyltti. Pieni metallinen tarjotin menee myös kahvilan käyttöön. Nopat ja pehmustetarrat olivat tuunauspöydästä eli myytiin kilohintaan ja ostin siis noin 100 g arpanoppia :)

En tiedä, mihin tarkoitukseen tämä keramiikkalaiva on, mutta eiköhän sille jotain käyttöä löydy. Katto lähtee irti, joten laivan sisällä voi vaikka jotakin säilyttää.

Samalla reissulla löytyi vielä kolme lattelasia kahvilaani, mutta ne unohdin kuvata. Pian Kontti-vierailun jälkeen löysin jostakin halpiskaupasta lattelaseja ihan uutena vielä halvemmalla kuin mitä ne maksoivat Kontissa. Mutta ei nyt ihan kauheasti harmita, että ostin Kontista ne lattelasit, koska eiköhän nekin rahat mene hyvään tarkoitukseen :)

Ei kommentteja: