keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Säästur 1

Kävin viikonloppuna Tallinnassa ja ensimmäistä kertaa paikallisella kirpparilla. Tarkoituksena oli löytää Humana-kirppis Kaubamajasta, mutta lauantai-iltana en jaksanutkaan sitä enää etsiä. Hotellimme vieressä oli kuitenkin Metro Plaza, jossa on Säästur 1 -kauppa&kirppari.

Säästurilla on muitakin liikkeitä Tallinnassa, mutta me kävimme siinä, joka on osoitteessa Viru Väljak 2. Siis ihan Viru-hotellia vastapäätä. Säästurin sisäänkäynti on kuvassa oikealla puolella pylväikön perällä.

Liikkeen etuosassa on uusia vaatteita, esim. H&M-vaatetta runsaasti ja niitä oli kerätty omiin rekkeihinsä. Sivummassa oli yksittäiskappaleita tuntemattomilta merkeiltä ja sieltä löytyi tämä ihana tunikatoppi. Samantyyppisiä, harvoja neuleita oli muitakin, mutta kaikkia tosiaan vain yksi kappale. Kiireessä koitin painaa mieleeni niissä olleita kivoja ideoita ja tämä piti ostaa ihan omaksi :) Hintaa oli 12,90 euroa.

Liikkeen perällä oli kirpparipuoli. Vaatteet oli jaoteltu hinnan mukaan rekkeihin. Suurin piirtein kaikki miesten vaatteet maksoivat 2,50 euroa, naisten vaatteet 1-3 euroa. Mielestäni tosi siistejä ja hyväkuntoisia vaatteita. Kuvan ruskea villasekoiteneule maksoi yhden euron ja hieman kimaltava toppi 3 euroa. Ennestään tuntemattomia merkkejä molemmat. Kirpparipuolellakin oli paljon H&M:n vaatteita ja yllättävän paljon Marks&Spencerin vaatteita.

Sen verran kiire oli, etten ehtinyt tutkia kunnolla kirpparipuolta, mutta tämän Zaran tunikan/mekon ehdin sovittaa ja se lähti mukaani 3 euron hintaan. Matkalla kassalle nappasin vielä lapselle tuliaiseksi alushousut :) Nämä siis olivat uudet ja hintaa 1,60 euroa.

Vaikka kirpparipuoli oli melko pieni, niin olin silti tyytyväinen, että täällä ehdin käymään. Ensi kerralla sitten koitan varata enemmän aikaa tarjonnan tutkimiseen :)


Ei kommentteja: