torstai 22. lokakuuta 2009

Uusi harrastus?!

Kun ensimmäisen kerran luin, että Hupsistarallaa-blogin Norsis kerää ostoskoreihin unohtuneita/jätettyjä ostoslistoja, niin ajattelin "joopa joo, kaikenlaista hullua sitä voikin joku kerätä" Anteeksi Norsis, aliarvioin pahasti ostoslistojen vetovoiman, sillä tänään lähikaupasta tarttui mukaan tämä:
Otin ihan tarkoituksella sen ostoskorin, jossa tämä oli ja kassalla sitten sujautin lapun kassiini. En nyt vielä tiedä, että alanko näitä ihan oikeasti kerätä, mutta tätä ei nyt vaan voinut jättää kauppaan :)

5 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Hauska keräilyn kohde :) juuri tänään sanoin että voisin alkaakkin keräilemään jotain uutta, nyt kun muutetaan isompaan asuntoon, heh.. Ystäväni keräili junalippuja joskus, mutta lopetti. Säilytän edelleen kaikki junaliput odottaen jotain tarkoitusta :)

Mari kirjoitti...

Hih, tokihan uusi keräilykohde pitää keksiä, jotta isompi asunto täyttyy :) Tosin luulen, että saat asunnon hyvin helposti täytettyä Vaaka-tavaroilla tarvittaessa... Nimimerkillä "Saunomisesta on ihan turha haaveilla"

norsis kirjoitti...

Ihana käsiala!!! Ihana ihana löydös! :)

NormaJeane kirjoitti...

Ihana löytö! Makukurkua :)

Susanna Maalta kirjoitti...

Hauska nähdä, miten harrastuksesi on saanut alkunsa. Oletko laskenut, montako ostoslistaa sinulla on nyt? Ostoslistojen keräily on sikäli kiva harrastus, ettei keräilykohde vie paljoakaan tilaa.