tiistai 21. heinäkuuta 2009

Asukuva pitkästä aikaa

* It has been a long time since I had outfit pictures here

Kun kerrankin jaksan miettiä mitä päälleni puen ja vieläpä on joku avustamassa kuvaamisessa, niin pitihän tämä hyödyntää. Tosin kuvat jumittivat kamerassa melkein viikon ennenkuin sain ne sieltä siirrettyä. Lapsukaiseni intoutui leikkimään varsinaista paparazzia ja otti hetkessä yli 50 kuvaa. Kamera räpsähteli silloinkin, kun kaivoin laukusta aurinkolaseja:
* my dear son thought he is some kind of paparazzi and took pictures when I was searching my sun glasses...

Tai koitin asetella laukkua ja kenkiä ja kaikkea näkyviin:
...and when I tried to place hand bag, shoes, myself

* Skirt is my mom's old, which I shortened
* Hand bag from Fida charity shop
* Shoes and top from flea market

Hame on äitini vanhana, jonka lyhensin. Äitini on ommellut hameen joskus itselleen. Helmassa oli pieni repeämä, jonka takia hametta olisi ollut joka tapauksessa pakko korjata. Äitini ei enää hameesta välittänyt, joten omin sen itselleni ja lyhensin mieleisekseni. Toppi ja kengät ovat löytyneet Nova-kirpparilta Nokialta. Laukku on Nokian Fidalta.

*Details*
Those lovely sun glasses are my grandma's old! Necklace is souvenir for myself, because I bought it from Valaam. Silver ring is also souvenir for myself, from Orthodox Church in Sortavala, Russia. It's my good-luck ring. Other ring from Karnaluks, Tallinn, Estonia :) Earrings maybe from H&M and bracelet from charity shop. Hmm, funny that I remember where I have bought these.

Asukokonaisuuden yksityiskohdat vielä erikseen. Ihanat aurinkolasit ovat mummuni vanhat, löytyivät viime kesänä jostain laatikon pohjalta ja omin ne heti. Kaulakoru on tuliainen itselleni Valamosta. Hopeasormuksen ostin vuosi sitten Sortavalan kirkosta ja siitä on tullut jonkinlainen onnensormus. Kaikkiin vähänkään merkittäviin menoihin haluan sen aina sormeeni. Ja sen paikka on keskisormessa :) Sormuksessa lukee venäjäksi "Herra pelasta ja armahda minut". Ja minähän olen siis ateisti, mutta tykkään ostaa matkamuistoiksi eri uskontoihin liittyviä koruja ja esineitä. Toinen sormus on Tallinnasta Karnaluksista, joka on lanka- ja ompelutarviketukku. Lankojen ja puikkojen takia sinne menin, mutta kassalle jonottaessani keräilin vielä näitä sormuksia eri väreissä. Rannekoru on Pelastusarmeijan kirpparilta Turusta ja korvikset mahdollisesti H&M:sta. Hassua, miten hyvin muistan ostopaikat.

2 kommenttia:

Ellimelli kirjoitti...

Mulla taitaa olla samanlainen sormus, mutta olen ostanut sen Valamosta :-).

Mari kirjoitti...

Mä en ehtinyt silloin Valamossa oikein ostaan mitään ja kadehdin vuoden verran Leilushkan sieltä ostamaa sormusta. Sitten onneksi löysin tämän :)