perjantai 10. huhtikuuta 2015

Finnair-veska

Olen ihan unohtanut, että vuodenvaihteessa suunnittelin esitteleväni kaikki ostokseni. Kovin paljon en itse asiassa ole ostoksia tehnyt edes kirpparilla, mutta vaihdossa ja lahjoituksena olen saanut paljon kirjoja ja muutakin tavaraa. Mutta nyt tein sellaisen ostoksen, että tämän haluan esitellä :)

Nokian keskustaan on avattu uusi kirppari, nimeltään Wanha Holvi. Käväisin siellä tänään ensimmäistä kertaa. Mukavan väljä ja avoin tila, pöytiä oli vielä vapaana, mutta yllättävänkin monessa oli jo tavaraa. Toinen yllätys oli se, ettei yhdessäkään pöydässä ollut nyt vauvanvaatteita, kun yleensä joka kirpparilta niitä löytyy. En nähnyt oikein mitään kiinnostavaa kierrellessäni, kunnes eräässä vaaterekissä vanhojen tekstiilien ja muutamien ihan kivojen vaatteiden seassa roikkui henkarissa tämä:


Kaappasin tämän heti käsiini :) Aivan käyttämättömän näköinen ja ihanan pirteän värinen. Turkoosi on vähitellen hiipinyt yhdeksi suosikkivärikseni ainakin koruissa ja asusteissa. Ilman tekstiä tämä olisi ollut ihan kiva, mutta tekstillä tämä on todella ihana. Eikä hintakaan hirvittänyt, sillä tämä maksoi euron. 

Ei kommentteja: