lauantai 30. maaliskuuta 2013

Sports Direct -tilaus


Olen ennenkin tilaillut vaatetta Sports Directista, mm. lapsen karatepuku löytyi sieltä edullisesti. Nyt tuli taasen tarve tehdä tilaus, kun kyllästyin etsimään lapselleni kaupoista collegepuseroita, joissa ei olisi mitään riemunkirjavaa painatusta. Iloisen harmaita collegepuseroita tuli sitten tilattua kolme kappaletta ja taisivat olla max. viisi euroa kappaleelta. Kesään piti varautua parilla T-paidalla ja tilasin myös aina tarpeellisia sukkia ja kalsareita :)


Itselleni en oikeastaan olisi tarvinnut mitään. Söpön pinkkiä pyöräilykypärää katselin, kun sellaiselle ehkäpä on tarvetta ensi kesänä. Kypärä on varmaan parempi kuitenkin ostaa niin, että sitä voi sovittaa, joten jätin tilaamatta. Pinkki toppi ja vaaleanpunainen T-paita piti kuitenkin tilata, kun halvalla sai :) Jospa uudet urheilulliset vaatteet innostaisivat liikkumaan. Farkkutoppi oli heräteostos :)


Ystävänpäivää varten piti sitten tilaukseen lisätä hölmöjä kalsareita :D Juu, tilauksen tein heti alkuvuodesta, mutta nyt vasta sain blogattua näistä. 

Ei kommentteja: