tiistai 22. joulukuuta 2015

Tommy Tabermann: Veren sokeri


Kirjan vuoden lukuhaasteessa oli yhtenä kohtana runokirjan lukeminen ja lukemattomia sellaisia löytyi omastakin kirjahyllystä. Joskus lukioaikoina kerta kaikkiaan rakastuin Tommy Tabermannin runoihin ja olen hänen runokirjojaan kerännyt kirjahyllyyni. Lukioaikoina lahjaksi saatu Oljenkorsia on niistä rakkain ja sitä tykkään lukea uudestaan ja uudestaan.

Veren sokeri on ollut kirjahyllyssäni useamman vuoden lukematta. Ostin sen jostakin alennusmyynnistä ja tuuppasin muiden Tabermannien sekaan hyllyyn. Mahdollisesti olen sitä selaillut aikaisemminkin, mutta nyt vasta varsinaisesti luin. Olisin niin halunnut pitää tästäkin Tabermannin kirjasta, mutta ei... ei vaan lähtenyt sujumaan ja puolipakolla luin runot läpi. Ihan harmittaa, etten tykännyt :) Veren sokerin aion silti pitää hyllyssäni, ehkä sen runot aukeavat paremmin joku toinen kerta.

Kirjan vuoden lukuhaasteessa tämä sopii kohtiin: 11 (suosikkikirjailijan teos, jota en ole ennen lukenut), 15 (kirja, jonka lukemista olen harkinnut pitkään) ja 38 (runokirja).

Ei kommentteja: