lauantai 25. heinäkuuta 2015

Cecilia Ahern: P.S. Rakastan sinua

Omassa kirjassani ei ole kansipapereita tallella, joten nappasin kuvan kannesta, ja englanninkielisestä sellaisesta, tuolta: http://www.amazon.com/PS-Love-You-Cecelia-Ahern/dp/0786890932

Tämä kirja löytyi kirpparilta jo joskus viime vuoden puolella. Koska siinä ei ollut kansipapereita tallella, en oikein tiennyt mitä odottaa. Ainakin yhden Cecilia Ahernin kirjan olen lukenut aikaisemmin ja se oli mielestäni ihan kiva, muttei mitenkään erityinen. P.S. Rakastan sinua -kirjan päähenkilö Holly on nuori leski. Hänen edesmennyt miehensä jätti hänelle kymmenen kirjettä, joista Holly saa avata yhden kerrallaan joka kuukautena. Kirjeet johdattavat Hollyn läpi vaikean ja surullisen ajan ja saavat hänet taas tarttumaan elämästä kiinni. Synkästä pohjavireestä huolimatta tämä kirja on melkoisen kevyttä hömppää. Osa henkilöhahmoista on hieman liian karrikoituja, mutta niin kai hömppäkirjassa pitääkin olla. Juoni on suurimmalta osalta ennalta arvattavissa, mutta yhden yllätyksen se minulle tarjosi :)

Kirjan vuoden lukuhaasteessa tämä sopii kohtiin: 2 (kirjasta on tehty elokuva), 4 (kirjailija oli alle 25-vuotias, kun kirja julkaistiin), 8 (tapahtumat sijoittuvat Suomen ulkopuolelle) ja 10 (suositun kirjailijan ensimmäinen kirja).


Ei kommentteja: