keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Leanne Banks: Trouble in High Heels


Tämäkin on Facebookin kierrätysryhmän kautta saatua hömppää :) Loppujen lopuksi oikein mukavaakin luettavaa, jossa ei edes epäuskottavat juonenkäänteet häirinneet kun asennoitui oikein.
Lori Granger on rikas perijätär, joka mielellään jakaa rahojaan hyviin tarkoituksiin. Hänen rahankäyttöään laitetaan vahtimaan kirjanpitofirmasta nuorimies nimeltään Jackson James. Lori on saanut perinnöstään heti käyttöönsä vain osan, loput on mahdollista saada heti, kun hän menee naimisiin. Lori ei suostu Jacksonin ehdotuksiin menojen pienentämisestä, vaan päättää, että haluavansa naimisiin ja kirjanpitäjän velvollisuudeksi tulee etsiä sopivia sulhaskandidaatteja. Joku vuotaa asian medialle ja Lori pakenee mediahässäkkää Jacksonin avustuksella tutulle ratsutilalle. Yksi innokas sulhasehdokas löytää sinnekin kuitenkin tiensä :) Ratsutilan arjen askareissa itse kustakin paljastuu uusia puolia ja hassujen tilanteiden lisäksi koetaan myös vaaroja. Lopulta valmistutaan kaksiinkin häihin.

Kirjahaasteessa tämä sopii kohtiin 1 (kirjailija, jonka tuotantoa en ole ennen lukenut) ja 8 (tapahtumat sijoittuvat Suomen ulkopuolelle)

Ei kommentteja: