lauantai 10. syyskuuta 2011

Kesä kuvina

Ihanan aurinkoinen ja lämmin kesä hurahti ohi vauhdilla, kun ahkeroin "kesätöissä". Kahden ja puolen kuukauden aikana ei tullut kertaakaan ikävä varsinaiseen työhöni. Kesän jälkeen olikin sitten vähän vaikeaa sopeutua arkeen, normaaliin työhön ja kaikkiin aikataulutuksiin.

Tälläisessä paikassa työskentelin kesän. Kuva on alkukesästä. Tiedän siitä, että pelargoniat eivät vielä kuki :)

En todellakaan ole mikään viherpeukalo, mutta minulta kyseltiin loppukesästä moneen kertaan, mitä oikein teen noille pelargonioille, kun ne kukkivat niin villisti :) Luulen, että ne vain viihtyivät niin hyvin kuistilla, johon paistaa koko päivän aurinko.

Ainoa kesän matka, jonka aikana edes käytiin ulkomailla, oli miniristeily juhannuksen aikoihin.

Kotiseutumatkailua tuli harrastettua. Vaikka olen 20 ensimmäistä vuottani asunut Nokialla ja senkin jälkeen viettänyt siellä paljon aikaa, niin en ollut koskaan ennen käynyt Tehdassaaressa. Tänä kesänä kävin siellä kaksikin kertaa. Ensin Koskiwerstaalla kesäjuhlissa, joista ei (onneksi) ole kuvamateriaalia ja sitten ihan muuten vaan kiertelemässä alueella kameran kanssa.

Ilma oli sopivan harmaa, jotta sai tälläisiä kivoja Venäjä-henkisiä synkistelykuvia alueesta :)

Lapsukaisen kanssa käytiin ensin Vehoniemen automuseossa...


Tampereella oli Ranskalainen tori, jossa tunteet kuumenivat välillä patonkijonossa. Mutta Nokialla jonotettiin karjalanpiirakoita ja jonossa vain hieman tönittiin :)

Kesäkuun aikana aloitin 25 käsityötä KesäYön Hullutuksen vuoksi. Ne piti saada valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä, mutta työt haittasivat harrastamista ja vain 15 valmistui ajallaan.

Kesken on edelleen mm. tämä tekele, josta tulee aikanaan junalippukotelo ystävälleni. Anteeksi Reijo Taipaleen fanit, että käytän idolinne kasettia näin :)

Pidin käsitöiden myyntinäyttelyä, mutten ottanut yhtäkään kuvaa siitä itse. Onneksi lapsukainen napsi muutaman kuvan :)

Pikkukaupungissa vietetyn kesän jälkeen oli ihana palata Turkuun, varsinkin kun täällä oli The Culture 2011 Tall Ships Regatta!

Suurista purjelaivoista jonotimme tutustumaan vain Sedoviin. Lapsukainen halusi nähdä isoimman mukana olleen laivan ja minulle kelpasi mikä tahansa venäläinen laiva :)

Kotikulmilla oli näin kauniita maisemia suurten purjelaivojen ansiosta :) Ja ihanan lämmin ilta!

Kävin ensimmäistä kertaa Forum Marinum -merikeskuksessa. Koska laivoja tuli nähtyä muutenkin sen viikonlopun aikana, niin kiersimme vain näyttelyt ja jätimme museolaivat seuraavaan kertaan. Oli kuitenkin "pakko" käydä, koska halusin nähdä Bengtskär-näyttelyn ennenkuin se loppui. Odotin vähän enemmän tältä näyttelyltä... Nooh, tulipahan nähtyä kuitenkin.

Ja sitten ne laivat lähtivät ja kesä loppui.

Ei kommentteja: