torstai 15. heinäkuuta 2010

"Eihän näitä järjellä osteta"

kirjoitti veljeni mainoslauseeksi autonsa myynti-ilmoitukseen ja samaa lausetta voin hyvin soveltaa kenkäshoppailuuni. Lähes kaikki alla olevat kengät ostin kesäkuun aikana :)

Nokian Fida-kirpparilla oli kengät puoleen hintaan ja nämäkin kaunokaiset piti kotiuttaa. Kauniit ja kotimaiset, mutta ei niitä kävelyyn ole tarkoitettu :) Kivannäköiset jalassa, mutta omien jalkojen kuvaaminen on hankalaa :D

Sama kirppari, sama ale... Ruskeat avokkaat olivat neljäs vaihtoehto kesäisen juhlamekkoni kanssa käytettäväksi. Kotona totesin, että eivät olekaan niin hyvät jalassa, joten päätyvät kierrätykseen. Mustat popot olivat vaan niin söpöt, että nekin piti ostaa :)

Kuvassa on kaksi vaihtoehtoa kesäisen juhlamekon kanssa käytettäväksi :) Ostin taas Nokian Kodikkaat eli aamutossut kengiksi. Viime kesänä ostin mustat Kodikkaat ja tuunasin niitä ja niillä jaksoi helposti tallustella mm. ympäri Pietaria monta päivää. Kaikki kuvan kengät muistaakseni Nokian Keskus kirpparilta. Kotisivuja ei tuolla kirpparilla ole, mutta Nokian kirppareista löytyy lyhyt esittely tämän sivun lopusta.

Nämä kolme paria muuttivat luokseni vasta heinäkuun puolella, mutta mustat niittikengät ja saapikkaat maksoin kyllä jo kesäkuun puolella, joten ne voi laskea kesäkuun kenkähankintoihin. Niittiavokkaat eivät ole kuvassa ollenkaan niin upeat kuin livenä! Eikä kuva ehkä tee oikeutta myöskään noille saapikkaille. Nämä ihanuudet löytyivät huutiksesta ja matkasivat luokseni Italiasta saakka. Heinäkuun puolella tuli hankittua se viides vaihtoehto kesäisen juhlamekon kanssa käytettäväksi eli nuo ruskeat avokkaat ja nämä Anttilan alesta ostetut popot pääsivätkin sitten heti juhliin.

Ei kommentteja: