tiistai 9. kesäkuuta 2009

Nämä tulivat yllätyksenä ja pyytämättä

I'm in love! Polka dot-ballerinoja olen etsinyt viime kesästä saakka. Kaikissa näkemissäni on ollut jotain vikaa ja nyt tälläiset ihanuudet lykättiin käteeni ihan yllättäen. Tai sain valita kasasta polka dot-popoja ja nämä olivat ainoat oikean kokoiset. Nuo nauhat voi solmia nilkan ympäri tai lähtevät myös helposti irti. Ehkä laitankin ne lettinauhoiksi :) And what about that bag? Uuh ja ooh, olen aivan rakastunut siihenkin. Pidin nämä ihanuudet näköetäisyydellä koko illan...

Kuva ei tee oikeutta söpöiselle mustalle paidalle. Läpikuultava ja vähän kimmeltelevä ja hieman röyhelöä ja suoraan Italiasta :) Kuviollinen paljetein koristeltu tunika on valitettavasti liian pieni itselleni, mutta se lykättiin mukaani suurin piirtein väkisin.

Jaa, mistä näitä saa? Nämä "tienattiin" sillä, että otin yhden auton huolekseni viikoksi. Kun auton omistaja palasi reissusta, niin sain näin ihanat tuliaiset. Oli kuulkaas näky, kun säkillistä vaatteita ja kenkiä ja laukkuja leviteltiin lentokentän parkkiksella :)

3 kommenttia:

tisha kirjoitti...

Siis melko pähee tuo punainen setti!

Mari kirjoitti...

Da, pravda! Varsinkin veskaan olen aivan ihastunut ja kehitellyt sen ympärille erilaisia asukokonaisuuksia :)

Christina kirjoitti...

Oi mitä tuliaisia! Tuo punainen setti on ihana. :)