maanantai 18. toukokuuta 2009

on se vähän outo...

voisivat naapurini ajatella, kun näyttäydyn terassilla näin:
Viime viikon ihanat, aurinkoiset päivät houkuttelivat oleilemaan ulkona ja kun en kauemmaksi viitsinyt lähteä, niin oleilin omalla terassilla. Otin aurinkoa villasukat jalassa :) Aurinko lämmitti suurin piirtein pöydän tasoon saakka, mutta maan rajassa oli niin kylmä, että varpaat palelivat. Niinpä pistin villasukat jalkaan ja sitten oli aika tasalämpöistä. Virkkasin tilkkupeiton paloja yhteen. Kuvaa varten tilkuista kootut suikaleet levitelty jalkojen peitoksi, koska kalmankalpeat sääret ei ole kovin kaunis näky. En siis koko aikaa lämmitellyt peiton alla. Vähän on tainnut väriä tarttua näistä terassi-istunnoista, koska viikonloppuna yksi ystäväni epäili, että olen käyttänyt itseruskettavaa voidetta :D

Viime viikko meni aika laiskoissa tunnelmissa ja hyvä niin, rentoutuneena olin paremmalla tuulella. Ja hyvin levänneenä jaksoin nauttia ihanasta viikonlopusta. Lauantai kului ihanien ystävien kanssa. Iltasella tuli pitkästä aikaa kierrettyä Tampereen terasseja ja baareja. Ensimmäistä kertaa elämässäni seurasin Euroviisuja baarissa ja siitä voisin ehkäpä tehdä perinteen. Seurassa on paljon hauskempaa naureskella hassuja esityksiä ja hihkua Suomen ehdokkaalle. Yllätin jopa itseni, kun ehdotin, että siirrymme tanssilattialta katsomaan pisteiden jakoa. Siis minä, jonka mielestä ei kannata käydä missään, jos ei pääse tanssimaan. Niin vaan liimauduin baarin yhden telkkarin eteen katsomaan, kuinka Suomen sijoitus laski loppua kohden.

Kaiken kivan ja mukavan jälkeen olin varsin tehokas tänään ja hoidin monta asiaa, jotka oikeesti olisi pitänyt hoitaa jo viime viikolla. Hyvien fiilisten ja oman tehokkuuden ihailun jälkeen tömähdin taas maan pinnalle. Syynä sama kuin niin monta kertaa viime aikoina: exä. Välillä jo pääsin vähän irti, nyt tuntuu, että olen palannut taas lähtöpisteeseen. Pyöritän samoja ajatuksia päässäni enkä vieläkään ymmärrä, mitä oikein tapahtui. Tämän päivän tömähdykseen on ihan yksi erityinen syy, mutta muutenkin olen ihan liikaa ajatellut exää. Pelkään, että jumiudun näihin ajatuksiini enkä pääse niistä ollenkaan eroon.

Ei kommentteja: